Talentovani đaci ŠOMO nižu uspjehe

Na VII Internacionalnom takmičenju (na online i live platformi) u Sremskoj Mitrovici, učenice barske ŠOMO “Petar II Petrović Njegoš” u kategoriji duvači – flauta postigle su zavidne rezultate.

“U klasi prof. Suzane Pepđonović najuspješnije su bile Nadežda Vučeraković I kategorija, koja je osvojila II mjesto (94,66 bodova) i Anja Babić II kategorija, takođe II mjesto (90,66 bodova). U klasi prof. Marijane Pantović, učenica Emilija Jovović, I kategorija zablistala je osvojivši I mjesto (95 poena), Emilija Milovanović I kategorija, osvojila je III mjesto (88,66 poena), a Seada Rašketić II kategorija, II mjesto (93,16 poena)”, istakla je za Radio Bar i Bar Info direktorica škole, Danka Popović, uz podsjećanje da su sve ove djevojčice već višestruko nagrađivane na prestižnim međunarodnim takmičenjima.

“Do kraja nastavne godine očekuje nas državno i nekoliko međunarodnih takmičenja i, naravno, mnogo rada, nastupa, ali i velikog zadovoljstva”, najavljuju posvećene profesorice, ne zaboravljajući, pritom da ukažu na značaj izvrsnih korepetitorki koje su pratile mlade takmičare – profesorica Nikolete Strugar i Jovane Vukazić.

Share.

Comments are closed.