Turistička ponuda Bara predstavljena u Istanbulu

U organizaciji Turističke organizacije Glavnog grada Podgorice i lokalnih organizacija Bara, Budve i Tivta , a uz podršku Ambasade Crne Gore u Turskoj, prethodna dva dana prezentovana je turistička ponude Crne Gore u Istanbulu.

Turistička organizacija Bar medijima i turoperatorima, predstavila je ponudu aktivnog odmora najnovijim spotom. Turska je veoma popularna turistička destinacija koja ima bogatu ponudu pješčanih plaža i rezorta, ali ono što privlači veliku pažnju turista iz te zemlje jeste ponuda aktivnog odmora, po čemu je Bar jedinstven, pa TO Bar  nastoji da upravo po tome bude i prepoznatljiv.

VD direktora Ivan Kovač je predstavio i sva kulturna i prirodna bogatstva grada pod Rumijom. Istakao je da se nada dolasku velikog broja gostiju sa turskog tržišta, jer je, kako je objasnio, opseg cijena u barskoj opštini takav da ima adekvatnu ponudu za svačiji budžet, što je ujedno i konkurentska prednost Bara.

Promociji, koja je organizovana u hotelu “The Ritz Carlton”, prisustvovalo je 34 predstavnika najeminentnijih turskih medija, dok je na prezentaciji i b2b radionici učestvovalo 102 predstavnika turske turističke privrede.

Turistička organizacija Bar će nastojati da svoju ponudu predstavlja na najbolji mogući način i da shodno Strategiji razvoja turizma Bara otvara što više novih tržišta na zadovoljstvo turističke privrede i svih pojedinaca, poručuju iz TO Bar.

Share.

Comments are closed.