VIDEO: Barski takmičari donijeli tri medalje iz Bukurešta

U Bukureštu je prethodnog vikenda završen Svjetski kup i Otvoreno prvenstvo Balkana u Ju-Jitsu.

Naša reprezentacija se vratila sa 18 osvojenih medalja, od kojih su članovi JJK “Mornar” osvojili čak tri. Uspjehom je zadovoljan i prvi čovjek ovog kluba i jedan od trenera Saša Boltić.

“Nakon brojnih peripetija koje su prije svega bile finansijske prirode, uspjeli smo da se pojavimo na ovom prestižnom takmičenju. Poveli smo četiri takmičara, od kojih su troje osvojili medalje. Ovo je samo potvrda dobrog rada u klubu, ali i talenta koji mi koji smo treneri u klubu moramo da usmjerimo na pravi način. Malo je nedostajalo da dođemo i do zlatnog odličija, ali pored svega ovo je ogroman uspjeh za sve nas. I ovoga puta smo na pravi način reprezentovali grad i državu”, jasan je Saša Boltić.

Mala, ali odabrana ekipa je u jakoj konkurenciji osvojila tri medalje. Andrija Golić i Elena Stojanović su postali vlasnici srebra, dok je Kristina Radosavović uzela bronzu.

“Dugo smo se pripremali za ovo takmičenje, i naravno da uspjeh onda ne može izostati. Zahvalnost svima, trenerima, ali i ljudima koji su tu da tradicionalno podrže naš klub. Ovo je za nas veliki uspjeh, koji ćemo u narednom periodu nastojati da održimo na pravi način”, rekao je vicešampion Andrija Golić.

U stručnom štabu reprezentacije su bili treneri Saša Boltić i Jovo Stojanović.

Share.

Comments are closed.