Počela adaptacija svlačionica u dvorani Topolica

Uz finansijsku pomoć vlasnika Košarkaškog kluba “Mornar” Đorđija Pavićevića, danas su počeli radovi na opsežnoj adaptaciji svlačionica, sudijskih i pomoćnih prostorija u Sportskoj dvorani “Topolica” u Baru.

Vrijednost investicije je oko 60.000 eura i predstavlja jednu od najvažnijih investicija u funkciji unaprjeđenja kapaciteta dvorane od njenog puštanja u funkciju prije 10 godina.

Adaptacija podrazumijeva da će svih šest svlačionica, uključujući prostorije za sudije i pomoćne prostorije, imati duplo više prostora, nakon čega će SD “Topolica” biti u prilici da svim učesnicima sportskih takmičenja obezbijedi komforan boravak u prostorijama opremljenim po visokim međunarodnim standardima.

“Adaptacija svlačionica predstavlja jednu od najznačajnijih aktivnosti u realizaciji zajedničkog cilja vlasnika KK ‘Mornar’ Đorđija Pavićevića i menadžmenta Sportsko-rekreativnog centra Bar – da se u novu takmičarsku sezonu uđe sa što boljim infrastrukturnim uslovima koji će igračima i stručnom štabu pomoći da navijačima, gradu Baru i Crnoj Gori donesu nove pobjede i radosti u nastupajućoj košarkaškoj sezoni. Unaprjeđenje prostornih kapaciteta rezultat je strateškog pristupa u pozicioniranju SD ‘Topolica’ kao jedne od najboljih crnogorskih sportskih dvorana, u kojoj će se sportisti, građani Bara i svi posjetioci osjećati ugodno i uživati u velikom broju sadržaja”, kaže se u saopštenju iz SRC “Topolica”.

Share.

Comments are closed.