VIDEO: Bubulj ekranizovao novu Zekovu pjesmu

Odlična saradnja popularnog crnogorskog autora Momčila Zekovića Zeka i barske “Bubulj produkcije”, na čelu sa Dejanom Senićem, još jednom je rezultirala spotom. Ovog puta, za pjesmu “Od Božića do Božića”.

“S obzirom da je pjesma objavljena krajem prošle godine, namjera nam je bila da i spot bude završen, kao što i u samom naslovu stoji, u periodu ‘Od Božića do Božića’. Međutim, tada nije bilo snijega, pa smo početak snimanja prolongirali i pomno pratili prognozu, kako bi u spotu imali pravu zimsku atmosferu”, kazao je Dejan Senić za Radio Bar i Bar info. Asistentkinje na snimanju bile su Marija Šušter i Marija Šoljaga.

Momčilo Zeković Zeko zadovoljan je saradnjom sa “Bubulj produkcijom”, kao i prvim reakcijama publike. Ova pjesma je njegov poklon “svima koji vjeruju da ljubav nije samo riječ”.

“Iako sam i ranije pisao ovakve, da ih nazovemo ‘kafanske pjesme’, u svom CV-u do sada nisam imao ni jednu takvu u kojoj ja pjevam. A ako autor nema pjesmu koju poručuju u kafani, onda nije napravio dobru rabotu u svojoj karijeri. Aranžman je uradio Dejan Božović. Za podršku u refrenu zahvaljujem ‘Sevdah kvartetu’, a ‘Bubulj produkciji’ na saradnji i, kao i uvijek, odličnoj atmosferi na snimanju spota”, kazao je Zeko za Radio Bar i Bar info.

Share.

Comments are closed.