Baranka Anela Nurković najbolji student Biotehničkog fakulteta

Studentkinja Biotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Mediteransko voćarstvo, Anela Nurković (9.89) proglašena je za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2019/20.

Ova mlada Baranka kazala je da je čast biti odabran za najboljeg studenta svog fakulteta, te da ova nagrada predstavlja potvrdu da se dosadašnji rad i trud isplatio i podstiče je da neprestano radi na sebi i svom profesionalnom usavršavanju.

“Biotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore nudi veliki broj aktivnosti koje se tiču praktičnog rada. Sve što sam teorijski savladala mogu sada i praktično da primijenim, a to će mi značajno pomoći u budućnosti”, kazala je ona.

Kaže da je za postizanje navedenog uspjeha uložila mnogo vremena, rada, truda i posvećenosti, ali je uspjela da uz dobru organizaciju uskladi obaveze koje se tiču fakulteta, kao i one koje su usmjerene na druge aktivnosti.

Anela navodi da će nakon završetka Osnovnih studija, svoje školovanje i dalje profesionalno usavršavanje nastaviti na Univerzitetu Crne Gore.

Budućim generacijama je poručila da rade na sebi i svom obrazovanju, izvršavaju svoje obaveze na vrijeme i studije neće biti teške.

“Cilj je da steknete potrebna znanja i vještine tako da znate da radite vaš budući posao”, zaključila je.

Share.

Comments are closed.