Opština Bar obezbijedila besplatno ljetovanje za sve šavničke osnovce

Opština Bar obezbijedila je ove godine besplatno ljetovanje za sve šavničke osnovce.

Svečanosti povodom Dana Opštine Šavnik prisustvovala je potpredsjednica Opštine Bar, Tanja Spičanović i tom prilikom mališanima iz Šavnika uručila vaučere za ljetovanje.

„Drago mi je što ću u ime Opštine Bar mališanima opštine Šavnik uručiti vaučere za besplatno ljetovanje na crnogorskom primorju. To je još jedna potvrda i svjedočanstvo prijateljstva i, nadam se, nekih budućih veza i dublje saradnje Opštine Bar i Šavnika”, istakla je Spičanović.

“Zahvaljujući našim dragim prijateljima iz Opštine Bar, koji su obezbijedili besplatno ljetovanje svim učenicima osnovnih škola sa opštine Šavnik, naša djeca će ovog ljetnjeg raspusta stvarati lijepe morske uspomene na našem primorju”, poručili su iz Opštine Šavnik na Twitteru.

Osim toga, Opština Šavnik je svakom djetetu dodijelila vaučer od 50 eura, koje mogu biti iskorišćene za džeparac ili pripremu za ljetovanje.

“Još jednom, veliko hvala predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću i potpredsjednici Tanji Spičanović na sjajnom poklonu za naše najmlađe”, kazali su iz Opštine Šavnik.

U šavničkoj opštini, prema posljednjim podacima sa sajta Školska statistika, u toku školske 2020/21. godine osnovnu školu su pohađala 94 učenika.

Share.

Comments are closed.