Prijem za talentovanog Marstijepovića

Predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović upriličila je prijem za mladog fudbalera iz Bara, Mladena Marstijepovića. Povod za susret bio je Marstijepovićev uspjeh, da kao najmlađi Baranin debituje za prvi tim FK „Budućnost“ iz Podgorice. 

Marstijepović je upoznao predsjednicu o njegovim počecima u FK  „Mornar“. Prisjetio se da je karijeru nastavio u FK „Mladost Lješkopolje“ iz Podgorice i na kraju odazvao se pozivu da zaigra u FK „Budućnost“, gdje je debitovao sa 17 godina i time postao namlađi fudbaler u prvom timu koji je sezonu završio sa titulom šampiona.

„Bar je kao grad sporta ponosan na uspjeh mladog fudbalera. Trud, rad i zalaganje se uvijek isplati, a lokalna samouprava mora biti podrška mladim talentovanim sportistima koji su ujedno najbolji reprezenti našeg grada i države“, istakla je predsjednica SO Bar.

Božović je tom prilikom mladom sportisti uručila prigodan poklon u vidu knjige „Fudbal u Baru“ od autora Lazara Macanovića i Vasilija Miloševića i poželjela puno uspjeha u životu i na sportskom terenu. Marstijepović se zahvalio predsjednici SO Bar na pozivu i poklonu i istakao da će nastaviti marljivo i predano da trenira, kako bi u budućnosti ostvario rezultate na koje će Barani biti ponosni.

Share.

Comments are closed.