Raičević sa mladim šampionima džiju-džica kluba Mornar

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, povodom zapaženog uspjeha na Mediteranskom takmičenju, sastao se sa mladim borcima džiju-džica kluba “Mornar” i njihovim trenerima.

Šest takmičara barskog kluba su kao članovi reprezentacije Crne Gore učestvovali na Mediteranskom prvenstvu koje je prošlog mjeseca održano u Italiji u Bolonji. Na tom prestižnom takmičenju osvojili su ukupno 9 medalja. Prijem je upriličen i u susret njihom odlasku na pripreme za naredna takmičenja na kojima očekuju zapažene rezultate.

Dvostruki prvaci Mediterana sa osvojene dvije zlatne medalje u dvije uzrasne kategorije U16 i U18 postali su Balša Đurišić i Andrija Golić, dok su zlatne medalje osvojili Sofija Jaredić u kategoriji U14 i Savo Jaredić u kategoriji U21, srebrenom medaljom u kategoriji U16 se okitila Milica Mihaljević, a Elena Stojanović je osvojila dvije bronzane medalje u kategorijama U18 i U21.

Raičević je sa šampiona razgovarao u utiscima sa ovog prvenstva i iskazao zadovoljstvo što u kontinuitetu donose medalje u svoj grad. Oni su se zahvalili Opštini Bar na stalnoj podršci ovom sportu uz uvjerenje da će nastaviti sa ovakvim uspješnim nizom donoseći medalje svom gradu ali i državi.

Share.

Comments are closed.