Sjutra nastavak 27. sjednice SO Bar

Dvadeset sedma sjednica SO Bar biće nastavljena u četvrtak, 25. novembra.

Prošle nedjelje usvojen je predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Bar za 2021.godinu, kao i predlog Odluke o davanju saglasnosti na izbor izvršnog direktora “Sportsko- rekreativni centar doo. Prvog dana zasijedanja, 18. novembra, na predlog predsjednika Opštine, Dušana Raičevića, odbornici su jednoglasno usvojili i odluku da se za liječenje dvojice naših mladih sugrađana opredijeli iz budžeta po 15.000 €, a za dalje liječenje oboljelog dječaka izdvoji jednokratna novčana pomoć od 3.000 €.

U nastavku sjednice, u četvrtak, 25. novembra, na dnevnom redu  naći će se Odluka o izmjenama Odluke o upotrebi stalne budžetske rezerve, predlog Odluke o visini otpremnine u slučaju sporazumnog prestanka radnog odnosa lokalnim službenicima i namještenicima, predlog Odluke o uspostavljanju stvarne službenosti u korist Crnogorskog elektrodistributivnog sistema doo Podgorica zbog polaganja priključnog kablovskog voda, po DUPu “ Ilino”, predlog ugovora  između Opštine Bar iu doo Vodovod i kanalizacija o obavljanju komunalnih djelatnosti i korišćenju komunalne infrastrukture, kao i drugih sredstava u svojini Opštine Bar.

U dnevni red 27. sjednice SO, na predlog predsjednika Opštine, Dušana Raičevića uvrštene su i sljedeće tačke: Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju DOO “Komunalne djelatnosti” Bar, Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju DOO “Vodovod i kanalizacija” Bar, Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju DOO “Sportsko-rekreativni centar” Bar, Predlog Odluke o reorganizovanju Javnog preduzeća “Kulturni centar” Bar u Javnu ustanovu “Kulturni centar” Bar i Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju DOO “Lovstvo” Bar.

Uz  audio prenos na talasima Radio Bara, podsjećamo, uz tehničku podršku naše medijske kuće, građani zasjedanje lokalnog parlamenta mogu pratiti i u video formatu, na You Tube kanalima SO i Opštine Bar.

https://youtu.be/GUCJ3p8mFl8

Share.

Comments are closed.