Takmičarke Habanere ponovo sjajne na takmičenju u Lazarevcu

Međunarodni plesni festival „Dance Zone“ održan je proteklog vikenda u Lazarevcu, u sportskoj dvorani „Kolubara“. Među skoro dvije i po hiljade plesača nastupili su i takmičarke „Habanere“ iz Bara i OŠ „Mirko Srzentić“ iz Petrovca.

Kako javljaju iz „Habanere“, zapažen nastup nije izostao ni ovog puta, pa su takmičari u hip hop i street disciplini osvojili brojne nagrade. Prvo mjesto „solo hip hop i battle odrasli“ osvojila je Lena Nikolić, koja je u Gala programu dobila i nagradu za najboljeg solistu prvog dana takmičenja. Najbolji u disciplini „hip hop formacija“ je „MS juniors B“, drugo mjesto „street formacija“ osvojila je MS „Crew A“. Drugo mjesto u kategoriji „hip hop formacija“ osvojila je „Tap in B“.

„Hip hop solo“ junior Anđela Ražnatović u konkurenciji od 36 solista osvojila je 7. mjesto. „Duo hip hop djeca“, u konkurenciji od 20 parova, Nina Nikolić i Petra Dutina osvojio je 2. mjesto, dok su Lara Krnić i Andrea Lukovac bile 6. u finalu.

U juniorskoj kategoriji „hip hop duo“ 7. mjesto osvojile su Anđela Ražnatović i Uma Duraković, u konkurenciji od 18 parova.

Share.

Comments are closed.