Uspjeh barskih mažoretki u Pančevu

Proteklog vikenda u Pančevu je održano internacionalno takmičenje u mažoret plesu “Diamond Baton”, na kome su članice Barskih mažoretki ostvarile odličan rezultat, osvojivši tri zlatna i jedno srebrno odličje.

Takmičenje je održano u organizaciji Saveza mažoretki Srbije i Pančevačkih mažoretki, uz učešće više od 400 takmičarki iz brojnih mažoret klubova iz Srbije, Bugarske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Barske mažoretke predstavile su su u kategoriji kadeta, juniorki i seniorki. U kategoriji kadeta grupa – štap, pobjedu su odnijele Jelica Vujošević, Evelina Okulova, Hana Perazić, Ana Nikoilić, Jovana Božović, Julija Guran i Milica Vuksanović. U kategoriji formacija juniorke štap, zlato je pripalo Andrei Karanikić, Leni Nikolić, Tijani Andrejić, Tamari Đurnić, Nikoleti Vuksanović, Anji Gak, Hani Lavrović i Milici Vuksanović. U kategoriji trio seniorki, za izvođenje koreografije sa štapom zlato su osvojile Jovana Marković, Lena Nikolić i Jovana Milović.

Drugo mjesto pripalo je formaciji juniora za izvođenje koregrafije sa pom-ponima.

Specijalna nagrada – najbolja koregrafija pripala je grupi kadeta za izvođenje koreografije sa štapom.

“Veoma smo srećni i ponosni na uspjeh nasih mažoretki, koje su dostojanstveno predstavile svoj klub, grad i državu na ovako prestižnom međunarodnom takmičenju. Slobodno vrijeme mažoretke su iskoristile za šetnju Beogradom i vratile su sa puno pozitivnih utisaka”, istakla je Ljiljana Nikolić, predsjednica Barskih mažoretki.

Share.

Comments are closed.