Andrea došla do finala MAC nagrada

U beogradskoj “Štark areni” sinoć je održana spektakularna dodjela MAC nagrada (Music Awards Ceremony), koja je okupila neke od najvećih muzička zvezda iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Među pozvanima i nominovanima za jednu od nagrada bila je i pjevačica iz Bara Andrea Demirović, i to u konkurenciji “najbolja alternativna i elektro-pop numera” za pjesmu “Ja sam ti san”.

Sa ovom numerom i spotom čiji je autor Zoran Marković Zonjo, Andrea je prošla prvi krug glasanja radio stanica i slušalaca u regionu, i tako se kvalifikovala za finale.  

“Izuzetno mi je drago jer je struka prepoznala kvalitet pjesme i eto, MAC nominacija je samo potvrda da se krećem u pravom smjeru. Naravno, situacija da je pjesma došla do drugog kruga glasanja govori nešto, ali bez ikakve iluzije da bi mogla pobijediti u toj kategoriji. Recimo da sam jako zadovoljna što sam se našla u društvu Lene Kovačević, Sennidah, Sajsi MC, Sare Jo, Nena Belana i drugih izvođača koje cijenim”, rekla je Demirović za “Vijesti”.

Barska pjevačica koja elektro-pop numeru “Ja sam ti san” izvodi uživo u rock varijanti sa grupom “Akademija” nije bila na dodjeli priznanja u “Štark areni”.

“Organizatori iz Beograda su me zvali na ceremoniju i jako sam im zahvalna na pažnji koju pružaju, no neću ići samo da bih se prošetala crvenim tepihom. Radije ću ipak tog dana svojim učenicima u muzičkoj školi poželjeti uspješno drugo polugodište”, istakla je Andrea.

U kategoriji u kojoj je bila nominovana, nagrade su odnijeli Nevena Božović (“Jasno mi je”) kao pobjednik po glasanju na osnovu nominacija radio stanica i “Nipplepeople” za numeru “Nikada” po glasovima publike.

Share.

Comments are closed.