Barani uhapšeni u Podgorici

Barani E.M. (25) i A.A. (21) uhapšeni su u jučerašnjoj akciji policije, koja je pretresla kuću Podgoričanina Z.P. u naselju Gornja Gorica.

Iz Uprave policije je saopšteno da su, osim dvojice uhapšenih i Perovića, u njegovojn kući bili A.R. (25), B.M. (27), M.P. (29) i D.K. (43).

”Ovih sedam lica je dovedeno u prostorije CB Podgorica. Nad njima je sprovedena kriminalistička obrada”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su pretresom kuće pronašli i oduzeli pištolj Browning sa okvirom i sedam metaka, oko osam grama marihuane, devet mobilnih telefona, dva risivera za video nadzor i druge predmete koji će biti predmet vještačenja.

“M.E. i A.A. su lišeni slobode i sprovedeni u ZIKS na osnovu rješenja Osnovnog suda u Baru zbog krivičnog djela ‘nasilničko ponašanje’ koje je izvršeno u ranijem periodu, a zbog kojeg su se potraživali. Protiv M.E. je takođe nadležnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeta krivična prijava u vezi sa pištoljem koji je pronađen pretresom kuće, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ‘nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija’, dok je protiv Z.P. podnijeta prekršajna prijava zbog marihuane pronađene pretresom.

Aktivnosti policije na kontroli bezbjednosno interesantnih lica radi pronalaska nedozvoljenih stvari i predmeta i procesuiranja odgovornih lica se nastavljaju“, saopšteno je iz policije.

Share.

Comments are closed.