CEROVO: Detalji koji daju dušu domu

Današnji ubrzani tempo života ne ostavlja nam mnogo vremena da se posvetimo sebi i odmorimo kako treba. Zbog toga je važno da prostor u kom provodimo vrijeme bude baš po našem ukusu. Odavno je dokazano da vedre boje utiču na naše raspoloženje, a takođe se i pozitivna energija pospješuje pažljivo odabranim kućnim aksesoarima. I zato se nemojte ustručavati da obradujete sebe i drage osobe neobičnim kreativnim detaljima i uljepšajte svoj prostor za boravak, spavanje ili uživanje.

Nedavno je u Baru otvoren specijalizovani gift shop u okviru Cerovo salona gdje vas očekuje širok asortiman različitih sitnica koje će zasigurno zadobiti vašu pažnju.

Znajući da je, ma koliko luksuzno i kvalitetno opremljen, dom bez detalja – ustvari dom bez duše, Kompanija Cerovo je otišla i korak dalje i od nedavno u svoju ponudu uvrstila i novu liniju kućne dekoracije i sitnog pokućstva jedinstvenog stila i modernog dizajna.

Bilo da želite da razbijete monotoniju u kupatilu, unesete malo romantike u svoju spavaću sobu ili inspiracije u kuhinju, od sada u Cerovo salonu u Baru možete nabaviti one naizgled sitne, ali veoma važne detalje bez kojih se ne može zamisliti jedan sasvim običan dan. Od šoljica za kafu uz koje će vam dan započeti ljepše, do udobnih jastučnica na kojima ćete na kraju dana mirno zaspati, u Cerovu su se potrudili da svakom kutku vašeg doma i svakom trenutku vašeg dana udahnu život, smisao i ljepotu.

Jer Cerovo pokreće život, a život čine male stvari!

Share.

Comments are closed.