Čestitke povodom pravoslavnog Vaskrsa

U redakciju Radio Bara stigle su čestitke povodom pravoslavnog Vaskrsa. Objavljujemo ih po redosljedu prispijeća.

***

Povodom velikog praznika Vaskrsa, u svoje lično ime, kao i u ime političke partije Nova demokratska snaga Forca, svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam ovaj sveti praznik sa željom da ove praznične dane provedete  sa svojim najbližima.

Želim da Vaskrs vama i vašoj porodici donese zdravlje, sreću i blagostanje.

Srećno! 

predsjednik Force Nazif Cungu

***

Svim građanima i građankama koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve, kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne patije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik.

Želim vam da predstojeće blagdane provedete u miru, radosti i sreći sa porodicama i sa najdražima, podsjećajući se suštinskih vrijednosti koje nose poruke vaskršnjih praznika. Mir, sloga i praštanje među ljudima suština su blagdana pred nama

HRISTOS VOSKRESE!

Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije

***

“Želim da ovaj najveći hrišćanski praznik provedete sa svojim porodicama i najbližima u miru, ljubavini toleranciji.

Uskrs, kao simbol dobrote, zajedništva i solidarnosti, neka bude smjernica u njegovanju vrijednosti koje oplemenjuju život svakog čovjeka, na međusobno razumijevanje i poštovanje razlitičosti.

U to ime, želim Vam sretan Uskrs – Hristos Vaskrse.”

Ministarka bez portfelja u Vladi Crne Gore, Marija Vučinović

***

Praznik Hristovog vaskrsnuća kao jedan od najvećih hrišćanskih praznika je dan koji slavi život, budi najplemenitija osjećanja kojima snažimo solidarnost, čovjekoljublje, praštanje, kao temelj suživota, sloge i medjusobnog poštovanja.

Samo sa vjerom u ove neprolazne vrijednosti možemo graditi našu zajedničku kuću u kojoj ćemo svi biti jednaki, sa svim svojim razlikama i uvjerenjima.

Neka nas blagi dani podsjete na vrijednosti dobra, neka nas podsjete da smo jedni drugima mnogo bliži i da samo zajedno, ujedinjeni u traganju za opštim dobrom, možemo biti od koristi zajednici u kojoj živimo.  

Želim vam da ove blage dane provedete okruženi bliskim ljudima u dobrom zdravlju, miru i ljubavi, okrijepljeni energijom života, mudrosti i stvaranja .

U ime Socijaldemokratske partije Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Vaskrs.

predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić

Share.

Comments are closed.