Dejan Senić autor novog crnogorskog promo spota – Gdje drže se za ruke planine i more

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je promo spot „Gdje drže se za ruke planine i more“, koji je za potrebe njihove nove kampanje u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, realizovala barska „Bubulj produkcija“.

Muziku i tekst potpisuje Zvonimir Đukić Đule iz benda „Van Gogh“, dok je aranžman uradio Vojislav Aralica. U pjesmi su muški vokali Novak Raičković, Bojan Stojanovski i Dragan Ivanović, a prateće vokale pjevale su Sanja Bogosavljević i Ivana Vladović. Materijal je snimljen u studiju ‘Siena’. Snimanje digital editing i bass radila je Sanja Đuričić.

Autor spota je Dejan Senić.

„Sa velikim zadovoljstvom prihvatili smo realizaciju ideje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, iako smo znali da će biti prilično zahtjevno obuhvatiti i dočarati sve ljepote Crne Gore. Posao su nam olakšali neki arhivski kadrovi ‘Bubulj produkcije’ koja je, čini mi se i prepoznata po realizaciji spotova u kojima se promovišu prirodne ljepote naše države. U prethodnom periodu zajedno sa Igorom Perčobićem i Danilom Pervovom, mojim dugogodišnjim saradnicima, obilazili smo atraktivne lokacije na primorju, ali i u centralnom i sjevernom dijelu Crne Gore, kako bismo ih predstavili na najljepši mogući način. Nismo zanemarili ni noćni provod. Za ovu priliku korišteni su i namjenski snimljeni kadrovi na koncertu Zdravka Čolića, koji je nedavno održan povodom Dana nezavisnosti u Baru. Sudeći po prvim reakcijama publike, drago mi je da se publici dopalo kako smo sve uklopili“, kazao je za Radio Bar i Bar Info Dejan Senić.

U spotu se kao glavni akteri pojavljuju Nikolina Marković i Marko Gardašević.

“Pjesma je rezultat nove promotivne kampanje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma sa glavnim partnerima Voli trade doo, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Privredna komora Crne Gore i Turistička organizacija Budva. Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja. Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta već i 365 dana”, navode u saopštenju iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

Share.

Comments are closed.