Delić: Snimam pjesmu o herojima ovih dana

Poznati crnogorski pop pjevač Bojan Delić daje svojevrstan doprinos borbi protiv koronavirusa i nesumnjivo će, kada prelijepu ideju dovede do kraja, unijeti vedrinu i razgaliti brojna srca u Crnoj Gori.

On je u direktnom telefonskom uključenju u program Radio Bara otkrio slušaocima da je upravo izašao iz studija u Tivtu gdje snima pjesmu o herojima ovih dana- doktorima, medicinskim radnicima, policajcima, vojsci, ljudima koji rade u prodavnicama…

„Pozitivna je i lijepa pjesma, mislim da će biti pravo osvježenje u smislu da će ljudima dati volju da ovu sitaciju prevaziđemo na najbolji način“, kazao je Bojan. Pjesmu koju je uradio Ljubo Jovović, bojan je, kako je objasnio, snimio po prvi put u karijeri u radijskom, a ne muzičkom studiju.

„Mislim da ćemo u utorak završiti snimanje, slijedi izrada spota za šta će biti potrebno nekoliko dana… Drago mi je što sam ovu vijet podijelio sa Baranima, žiteljima grada za koji sam privatno vezan i kumovskim vezama. U vašem gradu mi se puno lijepih stvari desilo, a dešavaće se, Bože zdravlja, i ubuduće“, kazao je Delić, koji vjeruje da će se kriza u vezi sa koronavirusom ipak brzo završiti.

Ni umjetnicima nije lako. Bojan kaže da je do sredine maja imao zakazane brojne nastupe, a sada je prinuđen da se prilagoava novonastaloj situaciji i životnom režimu.

„Prihvatio sam situaciju i činjenicu da ne mogu ništa da promijenim. Ljudi gube milione i milijarde u ovakvim situacijama… Sviram gitaru kod kuće, vježbam glas, spremam nove pjesme… Nije lako, jer su nastupi moj jedini izor prihda. Ipak, vjerujem da će sve ovo brzo proći i da ćemo svi nastaviti tamo gdje smo stali“, optimističan je Delić.

Procjenjuje da je Crna Gora dobro i pravovremeno odgovorila izazovu, da će oboljeli ozdraviti i da virus neće uzeti maha kao u nekim zemljama.

„U Tivtu je stanje mirno, za sada je samo jedan registrovani slučaj oboljelog od COVID-19. Vrijeme provodim u kući, sa djecom, sve je O.K“, kaže Bojan.

Radio Baru je zahvalio na dosadanjoj uspješnoj saradnji, uz nadu da će tako biti i ubuduće.

Share.

Comments are closed.