Građanska inicijativa čelnicima Opštine predstavila idejna rješenja uređenja gimnazijskog dvorišta

Predstavnici Građanske inicijative, na sastanku koji je u ponedjeljak održan sa čelnicima barske opštine, predstavili su predsjedniku Dušanu Raičeviću i njegovim saradnicima, projekte idejnih rješenja pejzažnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj.

“Projekti predstavljaju nastavak aktivnosti Građanske inicijative koja ima za cilj da se iznađe najbolje rješenje za obnovu i uređenje gimnazijskog dvorišta. Navedeni prostor treba u cjelosti da se privede svojoj namjeni i u potpunosti zadovolji potrebe gimnazijalaca i ostalih korisnika.

Iskazujemo veliku zahvalnost građanima, učenicima, kao i svima onima koji su stručnim znanjem i idejama pomogli da se ovi projekti oblikuju. Sa svoje strane, Inicijativa će i dalje preduzimati korake prema nadležnim organima lokalne i državne uprave do konačnog uređenja gimnazijskog dvorišta”, kazali su iz Građanske inicijative.

Share.

Comments are closed.