Gula: Uskoro novogodišnji nastup i promotivni koncert u Baru

U iščekivanju novogodišnjih nastupa i promotivnih koncerata, Goran Pejović Gula objavljuje na youtubeu singlove sa aktuelnog albuma svog “Katapulta”.

Prvi objavljen spot je za pjesmu “Otkad te nema” sa nedavno izdatog istoimenog CD-a, prvog nakon više od 10 godina diskografske pauze. Sniman je na Hajdučkoj česmi u Beogradu.

“Namjera nam je da bar pola albuma bude pokriveno videom, dakle. još četiri, pet spotova. Meni se najviše dopada balada ‘Još uvijek si tu’ i prvi je ‘pik na draftu’ za buduću ekranizaciju. Album odlično prolazi, izdavači – City records i Music Start Rake Marića su zadovoljni. Na njemu je i obrada moje prve pjesme napisane sa 16 godina, a objavljene na prvom albumu ‘Katapulta’ – ‘Ja sam pjevač tvoje tuge”, kaže iz Beograda za Bar Info Gula.

Novembar u Baru je, što se tiče Gule, “samo polovično odrađen”.

“Došao sam radi dvije stvari – koncerta koji sam zakazao i radi učešća na otvaranju izložbe o 40 godina barskog pop rocka. Koncert je, na moju i žalost velikog broja fanova, otkazan jer nisu bili gotovi radovi u sali Doma kulture zbog velikih kiša, a izložba je umnogome premašila moja očekivanja, jer ne pamtim nikada toliko ljudi na otvaranju neke postavke, nadam se da je moj skromni doprinos u ime muzičara grada Bara kojima je ovom izložbom priznat, da tako kažemo, legitimitet, doprinio opštem odličnom utisku”, rekao je Gula.

photo: Sergej Zabijako

Frontmen najdugovječnije barske pop-rock grupe najavio je promociju albuma u Beogradu, ali i skorašnje novogodišnje nastupe i koncerte u Baru i Budvi. Beograd je, kaže on, dogovoren za mart 2020.

Share.

Comments are closed.