Humanost Đorđija Pavićevića ne poznaje granice

Vlasnik KK “Mornar” i uspješni barski biznismen, Đorđije Pavićević pomogao je sa hiljadu eura akciju “Pomoć bolnici Livno” u bosanskohercegovačkom gradu Livnu.

Jedan od pokretača ove akcije u tom gradu Mario Šandrk je na svom Fejsbuk profilu objavio da se njihovoj akciji priključio jedan od najuticajnijih i najpoznatijih Crnogoraca.

“Veliki sportaš, humanitarac i čovjek! Želim istaknuti da gospodin nema nikakve veze sa Livnom. Što ovu priču čini posebnom. Jučer sam razgovarao sa gospodinom Pavićevićem, nakon što sam mu objasnio situaciju i upoznao ga sa našom akcijom ‘Pomoć bolnici Livno’, obećao mi je da će pomoći uz jasnu poruku ‘u ovome smo svi zajedno’. Obećano, ispunjeno! Tako se to radi! Svojom porukom, svojim djelom i načinom izvršenja gospodin Pavićević je poslao pravi primjer i poruku svima nama. Zajedništvo, razumijevanje, humanost i održavanje riječi! Zahvaljujem se gospodinu Pavićeviću u ime svih građana Livna, u ime bolnice, cijele Hercegbosanske županije, ekipe ‘Pomoć bolnici Livno’ i svoje osobno ime. Veliki pozdrav šaljemo u prijateljsku nam državu Crnu Goru i grad Bar.“ napisao je Šandrk.

Share.

Comments are closed.