JPU Vukosava Ivanović Mašanović počela sa radom, poštuju se sve preporuke Instituta za javno zdravlje

Nakon skoro tri mjeseca pauze, JPU “Vukosava Ivanović Mašanović” otvorila je vrata vaspitnih jedinica u kojima je danas boravilo 243 mališana.

Prema riječima direktorice Stanislave Tanje Bardić, sve preporuke Instituta za javno zdravlje i Ministarstva prosvjete sa ciljem što bezbjednijeg boravka djece i zaposlenih su ispoštovane.

“Ministarstvo prosvjete se pobrinulo da obezbijedi svu neophodnu opremu i sredstva za dezinfekciju, kako bi se nesmetano nastavilo sa planiranim aktivnostima. U proteklom periodu odrađena je dezinfekcija i deratizacija svih vaspitnih jedinica, a u organizaciji i pripremi objekata za rad u novim uslovima učestvovali su svi članovi kolektiva”, navodi Bardić.

Tanja Bardić

Da u barskom državnom vrtiću vode računa i brinu o što kvalitetnijoj zdravstvenoj zaštiti mališana, potvrđuje i obezbjeđenje fizičke distance korisnika ispred objekata, gdje je “stopicama” i trakama obilježen razmak od metar i po.

Direktorica JPU  “Vukosava Ivanović Mašanović” podvlači da roditeljima malih Barana koji pohađaju vrtić, duguje zahvalnost na izvanrednoj saradnji i razumijevanju koji su, u za sve nas drugačijim okolnostima, tokom trajanja epidemije bili na najvišem mogućem nivou.

Share.

Comments are closed.