Kalamper nagradio sedmoro zaposlenih krstarenjem

Barska kompanija Kalamper nagradila je sedmoro zaposlenih krstarenjem Mediteranom. Tim povodom su se obratili javnosti saopštenjem:

“Kompanija Kalamper d.o.o., poznata kao društveno odgovorna i kao kompanija koja izuzetnu pažnju poklanja zaposlenima, dokazuje taj status još jednom.

Naime, posle završene još jedne uspješne turističke sezone kompanija nagrađuje pojedince koji su se posebno istakli svojim radom, posvećenoću, zalaganjem za misiju kompanije, inicijativom i kolegijalnošću.

Odabrano je ukupno sedam zaposlenih iz različitih poslovnih jedinica – Enisa Bošković, Eldijana Kalamperović, Jasmina Peročević, Nikola Šorović, Goran Kovačević, Nemanja Radonjić, Besart Madžurić.

Nagrada je devetodnevno krstarenje Zapadnim Mediteranom brodom MSC ‘Bellisima’ starim svega dva mjeseca, gdje će imati priliku da se odmore, druže, podijele i dožive nova iskustva, koja će prenijeti na samu kompaniju.

Svjesni da su ljudski resursi najvažniji segment u jednoj kompaniji na ovaj način želimo da im ukažemo zahvalnost za njihov doprinos razvoju kompanije, rad i trud a ujedno i motivišemo za dalji rad.

Ono čime se naročito možemo pohvaliti jeste da je u kompaniji Kalamper koja ima 180 zaposlenih prosjek starosti 30 godina. što dokazuje da su mladi ljudi posvecćni radu i željni da napreduju.

Elvir Eki Kalamperović je dodijelio poklon vaučere za navedeno putovanje i još jednom iskazao zahvalnost za nesebičan doprinos razvoju kompanije i najavio da će ova vrsta nagrada preći u tradiciju”, kaže se u saopštenju iz Kalamper d.o.o.

Share.

Comments are closed.