Koktelom proslavljeni uspjesi učenika OŠ Anto Đedović

Direktorica škole “Anto Đedović”, Stanka Vukčević pripremila je prigodan koktel u čast uspjeha koje su učenici, uz podršku svojih mentora, postigli tokom protekle školske godine. Tom prilikom promovisan je projekat “Put uspješnih”.

Cilj projekta je podrška talentovanim učenicima i promocija njihovog rada, kao i priprema za nagradni konkurs Fond za kvalitet i talente, u organizaciji Ministarstva prosvjete. Projekat je započet u septembru 2018. i trajao je do juna 2019. Ciljna grupa su bili talentovani učenici OŠ „Anto Đedović“.

Autor projekta je Ljiljana Milović, član Tima za praćenje i podršku talentovanih učenika. Kroz projekat je promovisano više od 70 uspješnih učenika koji su u saradnji sa roditeljima, mentorima, trenerima i klubovima otkrili svoje puteve uspjehe. Ovaj okvir je poruka talentovanima da su na pravom putu i ohrabrenje da na tom putu uspjeha istraju. Podršku u prezentaciji projekta pružili su: učenici, roditelji, direktorica, nastavnici, mentori, treneri, kao i mediji.

Projekat je realizovan u okviru „Plana podrške i praćenja darovitih učenika, a kako su naglasili iz škole, OŠ “Anto Đedović” prepoznata je po kontiniranoj podršci talentovanim učenicima.

Share.

Comments are closed.