Liko Soho group postaje generalni sponzor OK Galeb

Crnogorsko- ukrajinska kompanija “Liko Soho Group” od danas će biti generalni sponzor barskog odbojkaškog kluba “Galeb”. Ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršni direktor “Liko Soko Group” Ivan Krstajić i predsjednik Skupštine OK Galeb Rajko Tijanić.

U ime uprave kluba, Tijanić se zahvalio na sponzorstvu, ističući da je to garancija opstanka za klub.

„Veoma smo zahvalni našim generalnim sponzorima, posebno što je odbojka sport u koji se mnogo ne ulaže u Crnoj Gori. U OK ‘Galeb’ u kontinuitetu trenira 300 djevojčica i dječaka, od kojih se trudimo da stvorimo dobre sportiste i vrijedne ljude. Zato posebno cijenimo kada i privrednici prepoznaju kvalitet i značaj koji sport ima za djecu ne samo Bara nego i cijele države“, kazao je Tijanić.

On je poručio da će se truditi da stručnim radom Galeb ostane u samom vrhu crnogorske odbojke.

„Vjerujem da ćemo uz ovu vrstu pomoći uspjeti da spriječimo odliv veoma talentovane djece iz naše zemlje, koji su do sada, prirodno, odlazili u veće i bogatije klubove“, rekao je Tijanić uz želju da i ostali klubovi ostvare finansijsku stabilnost kako bi se podigao ukupan kvalitet odbojke.

Izvršni direktor LSG Ivan Krstajić izrazio je zadovoljstvo što će ta kompanija podržati mladost Bara i zdrave stilove života.

„Naša kompanija se godinama vodi uvjerenjem da su ljudi najveći resurs svakog društva. Više od toga su svakako djeca koja su naša budućnost, pa smo posebno ponosni što možemo pomoći njihov profesionalni i lični razvoj kroz sport, kazao je Krstajić.

Krstajić vjeruje da OK “Galeb” svojim radom u budućnosti može biti na samom tronu crnogorske odbojke. On je istakao da će sa rastom LSG, koja uskoro počinje gradnju hotela sa pet zvjezdica u Baru, rasti i podrška sportu i ostalnim razvojnim segmentima grada.  

„Planiramo valorizaciju svih potencijala Bara: turističkih, infrastrukturnih i privrednih, a uskoro će naš partner postati jedan od najvećih svjetskih hotelskih brendova. Sve će to imati benefite i na standard građana, na crnogorski turizam, ali i na sport “, zaključio je Krstajić.

OK „Galeb“ je za 15 godina postojanja šest puta bio pobjednik Kupa Crne Gore, dva puta prvak države, a u mlađim kategorijam osvojio je preko 30 medalja.

Share.

Comments are closed.