Luka Bar najbolja na Međunarodnim sportskim igrama u Grčkoj

Sindikalna organizacija Luke Bar apsolutni je pobjednik XIII sportskih igara privrede i javnih preduzeća Crne Gore, Srbije i Grčke pod nazivom „Friends Fest“, u organizaciji TA Granada iz Beograda. Nadmetanje, na kome je učestvovalo 150 takmičara iz 10 ekipa, održalo se u grčkom Pefkohori, od 27. do 31. maja.

„Učesnici iz Crne Gore i Srbije su bili smješteni u lijepom okruženju hotela Philoxenia. Takmičili su se u sedam muških disciplina: mali fudbal, stoni tenis, šah, odbojka na pijesku, pikado, basket i višeboj, dok su ženske discipline bile: odbojka na pijesku, pikado i višeboj i dvije mješovite: odbojka na betonu i plivanje.

Zahvaljujući mladosti takmičara, na terenima je ‘prštalo’ od energije i dobrih poteza. Nije nedostajalo ni malo jačih startova, ali sve u granicama fer pleja. Ono što je bilo jako dobro, bila je ujednačenost timova, jer nema ekipe koja kući nije odnijela bar neki pehar ili medalju. Atmosfera na igrama je bila prijateljska, a i okruženje kako u hotelu, tako i van, bilo je naklonjeno učesnicima ovih igara“, kazali su iz Sindikalne organizacije AD Luka Bar.

Sveukupni pobjednik XIII „Friends Festa“ je ekipa Luke Bar koju je predvodio predsjednik Sindikata Luke Bar Alis Šabotić i vođa puta Nedžad Bracić. Sindikalna organizacija Luke Bar je osvojila pet zlatnih, četiri srebrna pehara, dva bronzana i pehar apsolutnog pobjednika, čime su pokazali, kako su naveli, da svake godine podignu ljestvicu još više.

„Predsjednik Sindikata Alis Šabotić istakao je da ima sjajnu ekipu i želju da, sa svojim timom, članstvo vodi i dalje na prestižna takmičenja i time pokaže da su radnici Luke Bar, pored svojih umijeća u poslu, i izuzetni sportisti. Takođe se zahvalio izvršnom menadžmentu što imaju osjećaja za sport i daju finansijsku podršku“, zaključili su iz Sindikalne organizacije AD Luka Bar.

Share.

Comments are closed.