Mekićeva verzija Čaršije na Youtube kanalu

Na kanalu youtube je postavljen spot pjevača iz Starog Bara Ibrahima Mekića za cover verziju velikog hita Al Dina – “Čaršija”, kojeg potpisuje “Studio As”.

Mekić je u svijet muzike zakoračio sa šest godina, završio je nižu i srednju muzičku školu. Nakon toga se okrenuo nastupima po lokalima, klubovima, privatnim zabavama, mahom u Crnoj Gori, ali i van nje, u saradnji sa poznatim muzičarima.

“Moj prijatelj Adnan Seferović, profesionalni fotograf – producent i ja smo godinama unazad bliski prijatelji, pa smo došli do ideje za zajednički projekat. Na tom projektu smo radili nekih mjesec i po dana, bilo je to jedno jako lijepo iskustvo. U spotu su ‘glumili’ naši prijatelji, pa se sve pretvorilo u posao i zabavu. Cover pjesme ‘Čaršija’ je objavljen još 15. oktobra 2019. godine, ali je morao biti uklonjen do pribavljanja autorskih prava od Al Dina, s kojim smo sada u kontaktu. Projekat je jako ispraćen, a mi smo postigli željene rezultate. Publika je bila jako zadovoljna, što čini nama zadovoljstvo većim. Ispred nas je još mnogo novih projekata koji su u pripremi, raznih ideja i trudićemo se da još mnogo toga zanimljivog uradimo za ljude koji nas prate i podržavaju”, istakao je za Bar Info i Radio Bar Ibrahim Mekić.

Share.

Comments are closed.