Ministar Janović u posjeti sportskom terenu u MZ Polje

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je, zajedno sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem, obišao juče sportski teren u mjesnoj zajednici Bar II – Polje, čiju je adaptaciju i opremanje finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

Janović je iskoristio priliku da još jednom istakne veliku posvećenost Vlade Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih unaprjeđenju sportske infrastrukture u Crnoj Gori, a “najbolja potvrda navedenog je izgradnja, rekonstrukcija i adaptacija 37 sportskih terena i sala u koje je ovaj resor uložio preko milion eura”.

“Uradili smo veliki posao do sada, a planiramo da ulaganje u sportsku infrastrukturu nastavimo još dinamičnije u narednom periodu. Posjeta MZ Polje u Baru dokaz je da u fokusu Ministarstva sporta i mladih nijesu samo školske sportske sale i gradski tereni, već javni tereni u prigradskim naseljima koje građani svakodnevno koriste za rekreaciju. Ovaj teren će biti dostupan za više od 3.000 Barana”, rekao je Janović.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević zahvalio se ministru Janoviću na posjeti i podršci, istakavši da Opština i Ministarstvo sporta i mladih imaju u planu još novih projekata koji će unaprijediti sportske i omladinske programe u Baru.

Share.

Comments are closed.