Mladen Popović: Samo zdravlja, pa će biti svega

Frontmen grupe „Padrino“, jednog od najpoznatijih crnogorskih klupskih bendova, Mladen Popović je, gostujući u programu Radio Bara poručio: „Samo zdravlja, pa će biti svega“. On je u razgovoru sa Nemanjom Jankovićem kazao da, iako je muzičare, navikle na „žive“ nastupe i klupske svirke, situacija vezano za koravirus svakako pogodila, „ipak neke branše već sada trpe mnogo veće posljedice nego muzičari“.

„Ovo nam svima treba biti opomena koja ukazuje da ne treba da srljamo, da su vrijeme i novac ponekad bili uzalud protraćeni, pa je sada došlo vrijeme za prave vrijednosti. Prvenstveno, tu je porodica“, poručio je Popović.

Tokom proteklih sedmica „Padrino“ je gostovao u nekoliko emisija, a dane u kojima se moraju poštovati mjere NKT i Vlade koriste za pravljenje planova vezano za drugačiji repertoar, dopunu postojećeg, dogovaraju se i oko strategije rada nakon korone…

„Pravo je vrijeme da napravimo repertoar koji će obilovati kvalitetnom muzikom, bez kiča i šunda. Iako trenutno na turističku sezonu, kada smo najangažovaniji, gledamo sa malo ‘mračnijeg’ aspekta, potrudićemo se da ovo što bezbolnije prođe“, kazao je pjevač „Padrino Benda“.

Momci iz Padrina razmišljali su i o novom autorskom projektu. Međutim, Popović ističe da je to u ovom trenutku vrlo neizvjesno, pa će sačekati neka bolja vremena.

Komentarišući mjere NKT i Vlade, Mladen Popović iskreno kaže da je na početku njihovog uvođenja bio „veoma ljut“.

„Pojedini su zabranu kretanja na samom početku shvatili kao svojevrstan odmor, pa su dane koje je trebalo iskoristiti da se spriječi širenje koronavirusa iskoristili za aktivnosti koje nijesu u skladu sa odgovornim ponašanjem uz koje se može pobijediti koronavirus. Zbog njih su nadležni i bili prinuđeni na ovako rigidne mjere, kako bi se neodgovorni ‘dozvali pameti’. Ne podržavam zabrane u ovolikoj mjeri, ali, ako je struka procijenila da je to neophodno, onda je za sve nas bolje što su one uvedene“, smatra Popović.

Slušaocima je poručio da čuvaju zdravlje i bližnje.

Share.

Comments are closed.