Mladi DPS-a Bar predložili Đukanovića za predsjednika partije

Sjednica Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS-a Bar, na kojoj je obavljeno predlaganje kandidata za članove organa Partije koje bira Kongres, održana je 25. septembra. Članovi Savjeta mladih predlagali su kandidate za predsjednika i zamjenike predsjednika DPS-a CG, kandidate za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore i predstavnike za VIII Kongres Partije. Sjednici su prisustvovali predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar dr Dragoslav Tomanović, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i potpredsjednica Opštine Bar, Tanja Spičanović.

“Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar dr Dragoslav Tomanović je kazao da su mladi u prethodnom periodu dali izuzetan doprinos ostvarenju izbornih rezultata Partije, te da su dokazali da žele i da mogu da budu kreatori politike u Baru. Naglasio je da je Demokratska partija socijalista, prepoznavši kapacitete mladih podmladila kadrove, čime je ukazala povjerenje velikom broju mladih ljudi da djeluju na različitim pozicijama i dala im mogućnost da iskažu svoj potencijal, kako u organima Partije, tako i u upravljačkim strukturama preduzeća, lokalnom parlamentu i organima lokalne uprave.

Komentarišući novoformirane organe Partije u Baru istakao je zadovoljstvo činjenicom da je u odnosu na prethodni četvorogodišnji period broj aktivista u njima uvećan za preko 30%, kolika je i zastupljenost mladih u njima. Mladima se zahvalio na neizmjernom doprinosu koji su pružili u dosadašnjim ostvarenjima Partije, kazavši da Partija u Baru jedino uz mlade i energiju koja prati mlade generacije može ostvarivati napredak.

Predsjednik Savjeta mladih DPS-a Bar Božidar Janković izrazio je očekivanje da će mladi i u narednom periodu biti jednako posvećeni realizaciji aktivnosti koje predstoje.

Članovi Savjeta mladih su na sjednici jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika DPS-a Crne Gore Mila Đukanovića za kandidata za predsjednika Partije, naglasivši da je zbog jasnoće i ispravnosti svoje vizije, Milo Đukanović jedini lider kome mladi u Baru vjeruju i čiju politiku podržavaju”, kaže se u saopštenju Službe za informisanje OO DPS Bar.

Share.

Comments are closed.