Novakoviću dodijeljeno priznanje Balkan Deluxe

Sinoć je u svečanoj sali hotela “Tonanti” u Vrnjačkoj Banji održana dodjela “Balkan Deluxe” priznanjanajboljim kompanijama na Balkanu, turističkim destinacijama, lokalnim samoupravama, kao i pojedincima koji su ostvarili zavidne rezultate u 2018/2019, godini, a među dobitnicima je i Radomir Novaković Cakan – potpredsjednik SO Bar i predsjednik Biram Crnu Goru.

Kako je navedeno u obrazloženju, nagrada je dodijeljena zbog “rada u prethodnom periodu i izuzetnog kontakta sa građanima koji može mnogima da služi kao primjer odnosa između građana i političara koji moraju da im budu u službi”. Posebno je naglašeno da je Opština Bar napravila i veliki pomak u turizmu kao bitnoj privrednoj grani za Crnu Goru, ali i samu opštinu.

Primajući nagradu, Novaković je istakao da je mnogo teže biti političar nego privrednik, jer je, kako kaže, “mnogo teže raspolagati tuđim novcem, odnosno novcem građana. Zbog toga sam kao političar škrt na narodinm parama”.

Na pitanje o izborima 2020. Novaković je odgovorio da je život pun izbora. “Nadam se da će građani Crne Gore ovoga puta birati, a ne samo glasati jer svako od nas ima pravo na izbor”, istakao je Novaković.

Gala veče je okupilo preko 250 zvanica, a otvorio ga je ministar ekologije u Vladi Republike Srbije Goran Trivan. Pored Novakovića, među dobitnicima “Balkan Deluxe” priznanjaje i kompanijaPadrinomont”, kao i “Zlatiborac”, “Bernarda doo” iz Hrvatske, Svetlana Horvat i “Serbia fashion week” i “Zepter internacional”.

Share.

Comments are closed.