Novi besplatni on-line seminar BSC Bar

Nevladina fondacija Biznis start-up centar Bar organizuje besplatni on-line seminar “Inovacije u turizmu”. Seminar će se održati 25. novembra u 10 časova za predstavnike institucija i privrednih subjekata iz oblasti turizma i povezanih djelatnosti, te 30. novembra u 11 časova za studente. Predavač će biti dr Andrej Raspor, stručnjak iz oblasti tzv. pametnog turizma iz Slovenije. 

Seminar je dio IPA projekta “Window2Bar”, sa ciljem doprinosa kreiranju inovativnih turističkih proizvoda i servisa uz korištenje pametnih tehnologija i alata u opštini Bar.

“Stoga smatramo da bi učešće naših sugrađana koji se bave turizmom i povezanim djelatnostima bilo od velikog značaja za dalju saradnju na projektu kao doprinos kreiranju pametne turističke destinacije u našoj lokalnoj zajednici. Teme koje će se na seminaru razmatrati su budućnost turizma – moguće varijacije zbog COVID-19; trendovi u turizmu – razvoj novih proizvoda i tehničkih rješenja; gejmifikacija u turizmu i primjeri dobre prakse, digitalne tehnologije i društvene mreže, kao i mogućnost korištenja EU fondova za turističku privredu za razvijanje novih proizvoda.

Pozivamo zainteresovane da svoje učešće na seminaru prijave putem e-maila v.antunicevic@bscbar.org ili putem telefona 069379258 najkasnije do 23. novembra. Potrebno je poslati ime i prezime, kontakt telefon i e-mail, a mi ćemo blagovremeno dostaviti link platforme za online praćenje, kao i potreban materijal koji će se na seminaru razmatrati. Detaljnije o seminaru i aktivnostima projekta se možete informisati preko web sajta www.bscbar.org i fb stranice @BiznisCentarBarMontenegro”, kažu u Biznis Start Up centru Bar.

Share.

Comments are closed.