Novi biznis treninzi BSC Bar

Business Start Up Centar Bar, u sklopu projekta podrške omladinskom preduzetništvu „Za posao“, kojeg podržava američka ambasada, tokom sljedeće nedjelje organizuje dva treninga u konferencijskoj sali BSC Bar (Poslovni centar Kula A, V sprat).

Trening „Od freelancinga do preduzetništva“ održaće se 26. novembra od 9:00 do 12:00, a „LinkedIn za početnike“ dan kasnije od 9:00 do 13:00.

Cilj treninga „Od freelancinga do preduzetništva“ je da ukaže na mogućnosti freelance poslova, najčešće greške početnika freelancera, kao i da predstavi tranziciju sa freelancerskog na preduzetnički mentalitet. Cilj treninga „LinkedIn za početnike“ je da istakne značaj ove društvene mreže za izgradnju dobre online reputacije koja je ključna za unaprijeđenje svakog biznisa. Kroz oba treninga će učesnici otkriti kako da se pozicioniraju kao eksperti i samim tim više naplate svoje usluge i pronađu bolje klijente.

Predavačica na oba treninga je Bojana Perović, specijalista za poslovnu psihologiju sa iskustvom u regrutaciji i selekciji, izvršna direktorica agencije za karijerni konsalting.

Rok za prijavu za učešće na treninzima je 24. novembar, i to putem aplikacionog formulara istaknutog na web sajtu BSC Bar.

Share.

Comments are closed.