Obijene prostorije barskog Crvenog krsta

Za sada nepoznati počinalac provalio u toku noći kroz prozor u prostorije Crvenog krsta i otuđio dva ćebeta, svežanj ključeva i foto- aparat, potvrdili su Bar Infu iz policije. Kako saznajemo, uviđaj je upravo završen, izuzeti su snimci sa kamera obližnjeg Centra za socijalni rad, pa se u policiji nadaju da će slučaj ubrzo biti rasvijetljen.

“Kada smo jutros u sedam sati stigli na posao, dočekao nas je jedan u potpunosti uništen prozor od eloksirane bravarije i drugi koji je teško oštećen. Utvrdili smo da nam je nestao foto-aparat i ćebad, a najveća šteta je što ćemo jedan prozor morati da zamijenimo, drugi ćemo možda uspjeti da popravimo, dok ćemo brave na vratima od četiri prostorije i pet na kontejneru morati da zamijenimo, jer je lopov od svih odnio ključeve”, kazala je vidno uznemirena i potrešena sekretarka barskog Crvenog krsta Zorica Crnčević.

Ona objašnjava da će promjena brava, zamjena uništenog prozora i rekonstrukcija drugog, biti investicija koja će se mjeriti sa nekoliko stotina eura.

“Iako na prvi pogled tako ne djeluje, kada smo sveli šta je sve uništeno i ukradeno, shvatili smo da je to za organizaciju kakva je Crveni krst, velika šteta”, podvlači Crnčević.

Iz ove humanitarne organizacije kažu da je svaka materijalna pomoć za sanaciju štete dobrodošla.

Share.

Comments are closed.