Odlični rezultati učenika Muzičke škole

Učenici Muzičke škole iz Bara ostvarili su izuzetne rezultate na prvom online takmičenju “Memorijal Sanja Pavlović“ u Aleksincu, kao i na online takmičenju u Stokholmu.

Ksenija Đalović bila je pobjednik u svojoj, drugoj kategoriji. Prvu nagradu dobile su i Lana Milanović u trećoj kategoriji, kao i Valentina Lukić u drugoj kategoriji.

Drugu nagradu u drugoj kategoriji dobila je Nikolina Lukšić iz klase profesorice Jelene Dobrković.

Anna Tkach iz klase profesorice Nikolete Strugar bila je druga na takmičenju u Aleksincu, a osvojila je i treću nagradu na online takmičenju u Stokholmu.

Drugu nagradu u Aleksincu osvojila je Anastrasija Dobrković, u trećoj kategoriji, dok je Ivona Milić, iz klase profesorice Ane Vukazić, osvojila  treću nagradu u trećoj kategoriji.

Prvonagrađena u pretkategoriji bila je Katarina Kukić, a drugu nagradu osvojila je  Zoe Buntić, obje iz klase prof. Jelene Dobrković. Petra Vuković iz klase prof. Ane Vukazić osvojila je treću nagradu u pretkategoriji.

Na Međunarodnom pijanističkom takmičenju u Aleksincu u prvoj kategoriji prve nagrade dobili su Katarina Radosavović iz klase prof. Ane Vukazić, Novak Savić, iz klase prof. Jelene Dobrković, kao i Emilija Profatilova iz klase prof. Maje Basarab.

Share.

Comments are closed.