Održana sjednica Izvršnog odbora DPS Bar

Izvršni odbor DPS-a Bar je, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, večeras održao V sjednicu, prvu nakon pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

“Članovi Izvršnog odbora pozitivno su ocijenili aktivnosti koje je DPS u Baru sproveo u cilju pružanja podrške građanima Bara za vrijeme trajanja mjera NKT-a.

Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Dr Dragoslav Tomanović bilo je riječi o situaciji izazvanom korona virusom, kao i naporima Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da zaštite zdravlje svih građana Crne Gore.

Jedinstveni stav prisutnih članova je da su građani svojim odgovornim ponašanjem i poštovanjem mjera Vlade zajednički doprinijeli smanjenju rizika širenju virusa.

Na sjednici je razgovarano o mjerama koje su Vlada Crne Gore i Opština Bar donijele za pružanje pomoći privredi i građanima u cilju očuvanja ekonomskog rasta i radnih mjesta.

Izvšni odbor je večeras razmatrao i zaključke usvojene na prethodno održanim online sastancima sa Direktoratom Partije, shodno kojima će se u narednim danima krenuti aktivno u kampanju za parlamentarne izbore.

DPS će i u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Bara i Crne Gore.

Član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Andrija Radman istakao je značaj podizanja partijske infrastrukture u Baru u godini parlamentarnih izbora, uz uvjerenje da će DPS u Baru, zajedničkim naporima, ostvariti odličan izborni rezultat.

Izvršni odbor DPS-a Bar uputio je najsrdačnije čestitke svim građanima Crne Gore povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore. Nek je vječna Crna Gora!”, kaže se u saopštenju Službe za informisanje OO DPS Bar.

Share.

Comments are closed.