Pokrenuta akcija da se Čarliju nabavi električni skuter

Božidar Nikolić, poznatiji kao Čarli, cijelog života bori se sa cerebralnom paralizom. U kolicima je već 14 godina, a problem je što su mu oslabili mišići ruku, pa teško pokreće točkove. Električna kolica mu nijesu odgovarala, pa ih je poklonio. Rješenje za njega bio bi električni skuter, za koji Čarli nema novca. Zato je naša sugrađanka Sehida Seka Bajramović preko svoje Facebook stranice pokrenula akciju kako bi se sakupio novac za skuter za Čarlija.

Čarli ističe da ne želi da zbog neaktivnosti bude izolovan i žali što više ne ide na književne večeri i odbojkaške utakmice.

“Nemam novca, bez da kredit podignem i da mi se od penzije odbija za dvije godine, a šta onda jesti?”, pita se Čarli, koji je o ovome pisao na svom FB profilu.

Ubrzo nakon objave, nazvala ga je Sehida Bajramović, nakon čega je na svom FB profilu pokrenula akciju prikupljanja novca za skuter.

Barani su odmah, među kojima neki iz inostranstva, počeli da se raspituju za broj žiro računa.

“Zahvaljujem se Seki Bajramović koja je pokrenula ovu akciju. Sad sve zavisi od Barana. Unaprijed se zahvaljujem svima koji budu našli za shodno da pomognu da mi se taj skuter nabavi, da bih mogao normalno da funkcionišem i da šetam mojim lijepim Barom i družim se sa ljudima“, kaže Čarli.

Skuter koji mu je neophodan košta oko hiljadu eura. Ako želite da pomognete u nabavci ovog pomagala, otvoren je žiro račun kod Erste banke na koji možete uplatiti novac: 540-32021113-77.

Share.

Comments are closed.