Pokrenuta aplikacija o crnogorskim plažama

Od ovog ljeta crnogorske plaže su dobile vodič u formi Offline android aplikacije koju je kreiralo i pokrenulo JP Morsko dobro.

Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide namijenjen je prvenstveno turistima, posjetiocima crnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, ali i mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu.

Aplikacija sadrži preglednu offline mapu sa informacijama o odabranom kupalištu, marini ili zaštićenom području na obali, i to na dva jezika – crnogorskom i engleskom.

Prilikom odabira kupališta aplikacija će izračunati kilometražu od trenutne lokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta.

U padajućem meniju korisnik može izdvojiti plaže ili marine sa prestižnim ekološkim priznanjem Plava zastavica, a u Crnoj Gori ima ih ukupno 30.

U svakom trenutku korisnik može provjeriti kvalitet morske vode na oko 100 kupališta duž crnogorske rivijere.

Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide android aplikaciju možete preuzeti besplatno na Google Play Storu. Jednom preuzeta aplikacija funkcioniše u offline režimu, odnosno nije potrebna internet konekcija za njeno korišćenje.

Share.

Comments are closed.