Port of Adria sponzor 8. Međunarodne konferencije pomorskih nauka

U hotelu Splendid u Bečićima 11. i 12 aprila održana je 8. Međunarodna konferencija pomorskih nauka u organizaciji Pomorskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i Pomorskog fakulteta Univerziteta u Splitu, čiji je sponzor bila kompanija Port of Adria.

Konferencija je okupila više od 200 učesnika iz Crne Gore, Albanije, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Njemačke… Predstavnici akademske zajednice, istraživači i naučnici su tokom dvodnevnog događaja imali mogućnost razmjene znanja, iskustva i najnovijih rezultata istraživanja iz područja pomorskog transporta i logistike, brodogradnje, remonta brodova i pomorskih zakona.

“Sponzorstvo ovako važnog događaja u sektoru pomorstva je još jedan dokaz da Port of Adria kontinuirano podržava obrazovne institucije vjerujući da je znanje ključno za razvoj. Kompanija Port of Adria i Pomorski fakultet u Kotoru će i u narednom periodu nastaviti intenzivnu saradnju u cilju unapređenja znanja i vještina koje studenti stiču tokom obrazovnog procesa”, kazali su iz ovog preduzeća.

Share.

Comments are closed.