Predsjednica SO Bar mr Milena Božović u posjeti Kragujevcu

Predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović je, povodom obilježavanja Dana grada, bila u službenoj posjeti Kragujevcu.

“Ovu priliku iskoristila je da na najbolji način prezentuje ukupne potencijale opštine Bar, kao i da pozove Kragujevčane da u ljetnjem periodu posjete naše primorje. Tom prlikom je istakla da je neophodno produbiti saradnju u oblasti sporta, čijem razvoju oba grada posvećuju posebnu pažnju. Predsjednica SO Bar se nada uzvratnoj posjeti u što skorije vrijeme, kako bi gradovi Bar i Kragujevac konkretizovali svoju saradnju u nizu različitih oblasti, na obostrano zadovoljstvo i korist”, kaže se u saopštenju iz SO Bar.

“Ono što je za Bar, u ovom trenutku, posebno važno su turistička sezona i naši gosti. I zato je neophodno da koristimo svako mjesto i svaku priliku da na najbolji mogući način prezentujemo svoje turističke potencijale i komparativne prednosti Bara u odnosu na druge destinacije. Jer, prihod od turizma, uz ostale privredne djelatnosti koje posjedujmo, ili želimo i nastojimo da razvijemo – to je ono od čega svi mi živimo”, istakla je predsjednica SO Bar Milena Božović.

Share.

Comments are closed.