Putem platforme www.aplauzmedicinarima.me NKT-u uplaćeno 93 hiljade eura

Preko online platforme www.aplauzmedicinarima.me, koju je pokrenula Hipotekarna banka do danas je sakupljeno 93 hiljade eura, a taj novac je uplaćen na račun Nacionalnog koordinacionog tijala (NKT) za zarazne bolesti.

Jovana Žugić iz Hipotekarne banke kazala je da o značaju timskog duha i zajedničkog cilja najbolje govori činjenica da je na platformi www.aplauzmedicinarima.me sakupljeno 93 hiljade eura.

„Inicijalni ciljani iznos bio je 50 hiljada eura i on je dostignut za samo šest sati rada platforme. Platforma je započeta inicijalnom uplatom zaposlenih Hipotekarne banke. Dakle, uz direktnu uplatu NKT-u Hipotekarne banke od 100 hiljada eura, sada je ukupan iznos uplaćen na račun NKT-a, 193 hiljade eura“, istakla je Žugić.

Uplate preko platforme su, kako je rekla, stizale iz preko 20 zemalja.

„Osim uplata iz Crne Gore bile su uplate iz Italije, Srbije, Hrvatske, Rusije, Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara itd. Na svim uplatama, mi smo našim klijentima, ali i prijateljima ove akcije, duboko zahvalni“, rekla je Žugić.

Klijentima je poručila da ostanu doma „a mi ćemo ostati njima posvećeni“.

Ovu platformu pomogla je kompanija Fleka, a samoj akciji su se priključili penzioneri, javne ličnosti, biznismeni iz zemlje i inostranstva, građani koji nijesu klijenti banke, političari, sportisti i mnogi drugi prijatelji. Svi koji žele da se pridruže akciji, mogu to uraditi do 6. maja.

Share.

Comments are closed.