Radio Bar među 100 najuspješnih preduzeća u Crnoj Gori

LJE “Radio Bar” svrstan je u 100 najuspješnijih preduzeća u Crnoj Gori, odnosno na listi od stotinu najboljih, zauzima visoko deseto mjesto u kategoriji “Mikro preduzeća”.

Projekat “100 najvećih u Crnoj Gori” inicirala je kompanija BI Consulting (kao vodeća agencija u oblasti pružanja poslovnih i bonitetnih informacija), a realizuje ga u saradnji sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije, uz podršku Privredne komore Crne Gore i generalno pokroviteljstvo Societe Generale banke Montenegro.

Cilj projekta jeste da promoviše pozitivne poslovne prakse u Crnoj Gori, učini vidljivijim najuspješnije i najznačajnije crnogorske kompanije, poreske obveznike i najbolje poslodavce.

“Takve kompanije zaslužuju priznanje i poštovanje šire društvene zajednice i zato je ovaj projekat posvećen njima. On afirmiše transparentno i odgovorno poslovanje koje predstavlja preduslov za poboljšanje konkurentnosti i unapređenje sveukupnog poslovnog ambijenta i , na kraju, je garant da Crna Gora posjeduje kvalitetne privredne subjekte”, saopštili su organizatori.

Radio Baru, kao i svim nagrađenim kompanijama, pripada pravo na korišćenje žiga “100 najvećih u Crnoj Gori 2019.”, koji će se uskoro naći na nasem portalu Bar info,a može se koristiti i u poslovnoj administraciji,  publikacija u kojoj su podaci o svim kompanijama i preduzećima koji su svrstani u 100 najboljih, kao i plakete koje su u štampi i uskoro će biti dodijeljene nagrađenima.

Share.

Comments are closed.