Raičević i Orlandić čestitali katolički Božić

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević čestitao je Božić nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije, monsinjoru Roku Đonlešaju i vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti:

“U ime Opštine Bar i u svoje ime, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti, upućujem najsrdačnije čestitke.

Neka nam radost Hristovog rođenja bude podstrek da jačamo slogu, razumijevanje i toleranciju, najviše civilizacijske vrijednosti koje je naša zajednica vijekovima gradila i baštinila. Njegujući te vrijednosti, stvaramo bolje i prosperitetnije društvo.

Želim da ove blage dane proslavite u dobrom zdravlju, ljubavi i slozi, u toploj porodičnoj atmosferi, koja je svakom čovjeku oslonac za ličnu i profesionalnu sreću”, kaže se u čestitki Dušan Raičevića.

* * * * *

Predsjednik Skupštine opštine Bar Mićo Orlandić, povodom Božića, uputio je čestitku nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije, monsinjoru Roku Đonlešaju i vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti:

“U ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitam Badnje veče i Božić, u želji da ga proslavljate u miru, dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Slaveći ovaj najveći hrišćanski praznik uvjeren sam da svi zajedno radimo na  jačanju našeg međusobnog poštovanja, uvažavanja, razumijevanja i tolerancije.

Čestitajući Vam još jednom, koristim priliku da Vas srdačno pozdravim”, navodi se u čestitki Mića Orlandića.

Share.

Comments are closed.