Raičević i Orlandić čestitali Kurban Bajram

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Skupštine opštine Mićo Orlandić čestitali su glavnom imamu barskom Muidinu Miljaimiju i muslimanskim vjernicima Kurban Bajram.

***

Uvaženi ef. Milaimi,

U ime Opštine Bar i u svoje ime ime, Vama, Vašim saradnicima i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti upućujem iskrene čestitke povodom Kurban bajrama.

Neka podnesena žrtva Kurbana i molitve hodočasnika sa hadža donesu radost u vašim domovima, razviju osjećaj solidarnosti i međusobnog razumijevanja među svima nama, kako bi i dalje nastavili da predano i posvećeno unaprijeđujemo zajednički suživot koji su vjekovima prije nas gradili naši prethodnici, a po čemu je Bar danas prepoznat.

Na takvim temeljima, svi zajedno moramo raditi na daljem ekonomskom razvoju grada i prosperitetu svih naših sugrađana.

Uz želju da bajramske dane provedete okruženi svojom porodicom, rodbinom i prijateljima, u dobrom zdravlju i sreći, još jedanput Vam čestitam Kurban bajram.

S poštovanjem,

Predsjednik Dušan Raičević

***

Poštovani gospodine Milaimi,

U ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim pripadnicma islamske vjeroispovjesti u Baru i Crnoj Gori upućujem najsrdačnije čestitke povodom Kurban Bajrama.

Želim da ove praznične dane provedete u miru, zdravlju i blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima, uz međusobno uvažavanje i toleranciju.

Čestitajući Vam još jednom, koristim priliku da Vas srdačno pozdravim.

Predsjednik

Mićo Orlandić

Share.

Comments are closed.