Raičević i Orlandić čestitali Ramazanski Bajram

Ramazanski Bajram danas su čestitali predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Skupštine opštine Mićo Orlandić.

***

Odboru Islamske zajednice, glavnom imamu barskom Muidinu ef. Milaimiju,

Uvaženi gospodine Milaimi,

U ime Opštine Bar i u svoje ime, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom jednog od najvećih i najradosnijih praznika – Ramazanskog Bajrama.

Izražavam zahvalnost i puno poštovanje što ste tokom mjeseca Ramazana prepoznali univerzalne vrijednosti, očuvanje zdravlja i života ljudi, odricanjem od radosti zajedničkih ramazanskih molitvi i okupljanja, koje su duboko utkane u bit islamske vjere u gradu pod Rumijom. Vjerujem da je iza nas period strijepnje i ozbiljnih izazova sa kojima se suočio čitav svijet i da je pred nama vrijeme sreće i blagostanja za sve naše porodice.

Želim da bajramske dane provedete u radosti u krugu najmilijih, i da jedni sa drugima zajedno gradimo mostove prijateljstva i uvažavanja.

Još jednom Vam upućujem  najsrdačnije čestitke, u nadi da ćemo nastaviti da baštinimo poštovanje različitosti, afirmišući multiekonfesionalne vrijednosti našeg grada.

predsjednik Opštine Dušan Raičević

***

Odboru Islamske zajednice, glavnom imamu barskom Mujdinu efendiji Milaimiju,

Poštovani gospodine Milaimi,

Vama i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Baru i Crnoj Gori, u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično, upućujem najsrdačnije čestitke povodom Ramazanskog Bajrama.

Uvjeren sam da će Vas, slaveći ovaj veliki praznik Ramazanski Bajram, podstaći da svi zajedno budemo bolji ljudi, da više brinemo jedni o drugima, širimo slogu i mir i gradimo Crnu Goru, državu multikulture, tolerancije, suživota i građanskog prosperiteta.

Čestitajući još jednom, srdačno Vas pozdravljam.

Predsjednik Skupštine opštine Bar Mićo Orlandić

Share.

Comments are closed.