Raspisan tender za izgradnju vodovodne mreže za naselje Sveti Ivan

Opština Bar je, u cilju daljeg unaprijeđenja vodosnabdijevanja, raspisala poziv za javno nadmetanje u otvorenom postupku javne nabavke za vodosnabdijevanje naselja Sveti Ivan u vrijednosti od 130.000 eura.

“U okviru ovog projekta planirana je izgradnja druge faze cjevovoda prema naselju Sveti Ivan, u dužini od 568 metara, čime se stvaraju preduslovi za rješavanje pitanja vodosnabdijevanja ovog naselja.

Rok za dostavljanje ponuda je 07.10.2019. godine, nakon čega će biti sproveden postupak izbora najpovoljnijeg ponuđača i početak radova na realizaciji ovog projekta.

U dosadašnjem periodu, u okviru prve faze, izgrađen je rezervoar Zaljevo I, sa priključkom na Regionalni vodovod i cjevovodi prema naseljima Zaljevo i Sveti Ivan, što je finansirano sredstvima kredita KfW Banke iz Faze III vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda.

Opština Bar će i u narednom periodu nastaviti posvećeno da radi na daljem unaprijeđenju vodosnabdijevanja, kroz rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih vodovodnih sistema na bezvodnim područjima”, kaže se u saopštenju iz Službe predsjednika Opštine.

Share.

Comments are closed.