Rukometaši OŠ Anto Đedović drugi na Liga takmičenju

Učenici JU OŠ „Anto Đedović“ osvojili su drugo mjesto na školskom Liga takmičenju u rukometu, pod vođstvom mentora Miloša Pantovića.

Takmičenje je na nivou Crne Gore organizovalo Ministarstvo sporta i mladih u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, uz svesrdnu pomoć Rukomentog saveza Crne Gore.

Finalna utakmica je odigrana u SC „Morača“ kao uvertira kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo seniorskih reprezentacija Crne Gore i Danske.

Trofej pobjedniku uručio je ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore Nikola Janović, dok je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda dodijelio medalje drugoplasiranom timu ovog takmičenja.

Talentovani učenici ove barske škole su poraženi od predstavnika Osnovne škole sa Cetinja, a mladi barski rukometaši su imali priliku da se upoznaju i fotografišu sa jednim od najboljih rukometnih golmana Niklasom Landinom, te Mikelom Hansenom – najboljim rukometašem svijeta u tri navrata i od njih dobiju pohvale za dobru igru u finalu.

Ekipa OŠ „Anto Đedović“ igrala je u sastavu: Aldin Agović, Luka Bjelojević i Miloš Janković, bekovi – Aleksa Ražnatović, Enes Mulić, Emir Međedović, Miloš Raketić, Blažo Krivokapić, Mihailo Novaković, krila – Danilo Milović, Denis Latić, Srđan Lunić, Senil Kaplani, Emil Ličina, pivoti – Aleksa Okuka, Petar Vranković i Jovan Krgović.

Share.

Comments are closed.