SDP predala listu za parlamentarne izbore

Socijaldemokratska partija Crne Gore predala je danas poslaničku listu za parlamentarne izbore koji se održavaju 30. avgusta 2020. godine. Nakon predaje izborne liste predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković obratila se predstavnicima medija, i tom prilikom izjavila:

“SDP na parlamentarnim izborima nastupa samostalno a naša ključna poruka je JAKA CRNA GORA. Potrebna nam je jaka država, jak pojedinac, jake institucije, jaka ekonomija, jako zdravstvo i školstvo da bismo prebrodili krizu i našim gradjanima omogućili miran i stabilan život. Crna Gora danas nije jaka, ona je oslabljena pogrešnim načinom vladanja zbog čega je i zaustavljena u evropskim integracijama, sa sve snažnijim kritikama koji dolaze sa raznih partnerskih zapadnih adresa. Potrebna nam je jaka Crna Gora da zaustavimo evidentan pad u svim oblastima od borbe protiv korupcije, stanja institucija, ekonomije do slobode medija.

Jaka Crna Gora će biti kada prosječna plata bude 700 eura, što ćemo mi u SDP ostvariti kao naš ključni cilj do kraja mandata naredne Vlade. Crna Gora će biti jaka kada 2024 uđe u Evropsku Uniju, a to se bez SDP, kao najevropskije partije neće desiti. Jaka Crna Gora je Crna Gora koja se beskompromisno bori za očuvanje i jačanje crnogorske nezavisnosti i samobitnosti i njene građanske i multietničke suštine.

Pozivam građane da nam pomognu u ovoj zajedničkoj borbi izgradnje jake Crne Gore. Jak SDP znači jaku Crnu Goru. Crna Gora je uvijek bila nasjigurnija i najjača sa SDP-om i na politici SDP.”

Share.

Comments are closed.