SRC privremeno zatvorio sportske objekte

“Sportsko-rekreativni centar” Bar doo zatvoriće sve svoje sportske objekte, tj. dvoranu “Topolica”, glavni teren sa atletskom stazom, kao i pomoćni teren na Madžarici u cilju sprovođenja mjera pojačanog epidemiološkog nadzora, a u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Crne Gore.

Na ovaj potez rukovodstvo SRC-a se odlučilo nakon naredbe Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa .

“Korisnicima sportskih objekata, bilo da su pojedinci ili sportska i druga udruženja, a imaju plaćene članarine ili potpisane ugovore o korišćenju sportskih objekata SRC Bar, biće izvršena nadoknada neiskorišćenih termina kroz oslobađanje plaćanja članarine/termina u istom trajanju, nakon ukidanja donijetih naredbi. Molimo sve građane i sportske klubove koji su korisnici naših usluga na ozbiljnost shvatanja trenutne situacije kao i poštovanje donesene odluke”, kazao je Branislav Nenezić, izvršni direktor SRC-a.

Oni su napomenuli da je obustava rada svih objekata SRC-aprivremenog karaktera – u skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom, pa će se i mijenjati kako se situacija bude razvijala.

Share.

Comments are closed.