Stranačka saopštenja, 26. maj: DPS

DPS, Kraja: Granični prelaz Ckla-Zogaj, investicija koja će generisati ubrzani razvoj Krajine

Izbornim obećanjem uoči lokalnih izbora u Baru 2018. godine, sigurnim korakom, krenuli smo na našem istorijskom putu ka otvaranju graničnog prelaza Ckla-Zogaj.

Danas, nakon gotovo četiri godine uspješnog rada lokalne samouprave u Baru, pored realizacije velikog broja infrastrukturnih i drugih projekata na području čitave opštine, sa zadovoljstvom možemo reći da smo obećanje ispunili i realizovali jednu od najozbiljnijih investicija u Krajini, koja će generisati ubrzani razvoj u budućnosti.

Izgradnja ovog putnog pravca, radikalno će pokrenuti investicije, razvoj turizma i definitivno promijeniti način života lokalnog stanovništva.

Kao odgovorna lokalna samouprava na čelu sa DPS-om i predsjednikom Opštine Dušanom Raičevićem još jednom smo pokazali da držimo do datih obećanja i potreba stanovnika Krajine.

Znamo da budućnost Krajine jeste u povezivanju i na tom putu ćemo nastaviti da radimo i zajednički ulažemo napore kako bi ovaj dio barske opštine postao čvorište i centar trgovine i turizma.

Mnogi nijesu vjerovali kada smo mi obećali, danas, slike govore više od riječi, navodi se u saopštenju koje potpisuje Naser Kraja, član Izvršnog odbora DPS Bar.

Share.

Comments are closed.